МЕНЮ НА 21.02.2022р.
СНІДАНОК | Назва страви / Калорійність на 100 грам страви (інгредієнти) | Алергени | Вихід страв, г | ||
1-3 | 3-4 | 3-6 (7) | |||
Каша ячна / 120 ккал (крупа ячна, масло вершкове) | А-1 А-4 | 92 | 92 | 107 | |
Хлібець рибний / 147 ккал (риба, масло рослинне, молоко, яйце,хліб) | А-2 А-3 А-4 | 45 | 45 | 45 | |
Салат з капусти / 122 ккал (масло рослинне, капуста, цибуля, сіль) | 40 | 40 | 50 | ||
Апельсин / 26 ккал | А-5 | 41 | 41 | 52 | |
Хліб / 237 ккал | 30 | 30 | 30 | ||
Компот із сухофруктів / 48 ккал (сухофрукти, цукор) | 120 | 120 | 160 |
ОБІД | Назва страви / Калорійність на 100 грам страви (інгредієнти) | Алергени | Вихід страв, г | ||
1-3 | 3-4 | 3-6 (7) | |||
Борщ український зі сметаною / 81ккал (сметана, масло рослинне, томатна паста, картопля, капуста, цибуля, морква, буряк) | А-8 А-4 | 150 | 150 | 200 | |
Суфле з вареного курячого м’яса та рису / 131 ккал ( філе куряче, крупа рисова, масло рослинне, масло вершкове, яйця) | А-1 А-2 А-4 | 133 | 133 | 166 | |
Ікра бурякова / 90 ккал (буряк, цибуля, масло рослинне, томатна паста) | 45 | 45 | 60 | ||
Хліб / 237 ккал | 30 | 30 | 30 | ||
Апельсин / 26 ккал | А-5 | 41 | 41 | 52 | |
Молоко кип’ячене / 52 ккал (молоко) | 122 | 122 | 164 |
ВЕЧЕРЯ | Назва страви / Калорійність на 100 грам страви (інгредієнти) | Алергени | Вихід страв, г | ||
1-3 | 3-4 | 3-6 (7) | |||
Суфле сирне / 189 ккал (сир м’який, масло рослинне, масло вершкове, молоко, яйця, крупа манна, цукор) | А-2 А-4 | 113 | 113 | 145 | |
Соус із чорносливу / 131 ккал (чорнослив, крохмаль, цукор) | 31 | 32 | 44 | ||
Гарбуз запечений з яблуками / 95 ккал (гарбуз,яблуко, яйця, масло рослинне, цукор) | А-2 | 83 | 83 | 94 | |
Сік фруктовий / 88 ккал | А-6 | 120 | 120 | 154 |